Laminering av Bryn
farge analyse kristiansand

Laminering av bryn


- Hva er egentlig en bryn laminering?


- Hva går denne behandlingen egentlig ut på?


- Hvor lenge holder effekten seg?


- Forbud mot bruk av behandlingen


- Laminering hjemmeHva er egentlig en bryn laminering?


Laminering av bryn er en perfekt behandling for alle som:
Har tynne brynshår og vil ha dem litt tykkere og tettere, har gammel og falmet permanent sminke og vil dekke over på noe vis, har veldig lange, tykke eller krøllet brynshår som er vanskelige å få på plass, eller har lyst til å rett og slett hive seg med på trenden!

Brows lamination, Insta brows, eller Feather brows, er begrepet for bryn som er blitt påtatt en lamineringsbehandling.


Lamineringsbehandlingen setter jeg ofte sammen med måling av bryn for å gi dem en perfekt form og designe dem sånn at det blir lettere for min klient ved sin daglig sminke.


Men hva går denne behandlingen egentlig ut på?


Hårene blir lagt opp i en bestemt retning og effekten blir permanent sånn at du vil kunne glede deg over perfekte bryn i løpet av 4-6 uker. Lamineringsbehandlingen er også en prosess som vil være næringsrik og regenererende får brynshårene. Oppgaven til lamineringen er beskyttelse og en forsikring på at de naturlige hårene vil få riktig næring, samt delvis oppbygning av proteiner.Hvor lenge holder effekten seg?


Effekten av lamineringen holder seg fra 1 til 1,5 måned. Stor betydning for slutteffekten vil være etterbehandling hjemme og tilpasse seg anbefalingene tilrettelagt for kunden.


Mangel på pleie av brynene, kan forårsake at hårene blir ustyrlige og «luftige» istedenfor at de ligger stelt og disiplinert. Og som et resultat, blir de enda vanskeligere å børste på plass enn det var før behandlingen.

Husk at pleie av brynene ikke avslutter når du går ut av salongen!

Hårene burde bli næret og fuktet. Om natten påfører du produktet ved hjelp av en spesiell børste som er fylt med pleiende olje og keratin. På dagen vil du kunne style ved bruk av gelen eller brynssåpe. Alle produktene er nødvendige for hjemmepleie av bryn, og tilleggsinformasjon får du hos meg i salongen.


Gjennom første døgn etter behandlingens slutt, burde ikke brynene bli tatt på unødig eller komme i kontakt med vann, eller steder med mye fuktighet (kan være en lang dusj, badstue). Etter at 24 timer er gått fra behandlingen tok sted, kan du sminke brynene og bruke alle mulige kosmetiske midler.


Forbud mot bruk av behandlingen:

 

  • Allergi mot et av virkemidlene i preparatet
  • Sår, kutt og hudsprekker i området rundt brynene
  • Tørr eller midlertidig uttørket hud (for eksempel ved bruk av legemidler)
  • Kviser eller akne med åpninger i brynsområdet
  • Atopisk eksem
  • Brukt peeling i ansiktet i løpet av 48 timer før behandling
  • Bruk av retinol i behandlinger, dets derivater, i løpet av en måned før lamineringsbehandlingen
  • Eksfolierende behandlinger med syrer, 2 uker før behandlingen


Laminering hjemme:

 

Det er ikke sjeldent vi får sett videoer på nettet med tittel «Hvordan laminere bryn hjemme» eller «Hjemmelaget brynslaminering». Dessverre har folk som utfører dette på dem selv, ikke noe kunnskap om det de bruker av ingrediensene og hvordan disse preparatene virker. De setter opp brynene kanskje på en måte som er unaturlig og etter flere uker vil hårene bli knekt og uttørket som et resultat.