Fargeanalyse

Farge analyse


Hva er egentlig en fargeanalyse?


  Mange assosierer analysen med undersøkelsen for å sjekke om man passer varme eller kalde toner, og å bli plassert i en fargegruppe: Vår, sommer, høst eller vinter.

Det er bare en prosentdel av det jeg foreslår mine kunder. Ved å jobbe kun på fire årstider, noe som er selvfølgelig grunnlaget for min jobb og samtidig at det er et fundament i dagens moderne fargeanalyse. Men å begrense type utseende til kun 4 base grupper, er en stor forenkling, det burde heller bli brukt som en ledetråd.


Jeg jobber med minst 12 grunnleggende typer, men det hender også at noen står mellom to typer. Jeg synes at det viktigste er personlig holdning til hver enkelt kunde. Vi er forskjellige, og ingen burde putte oss i båser. Analysen burde ikke begrense vår horisont, men utvide den. Derfor konsentrerer jeg meg i jobben min om at denne analysen derimot skal være et individuelt kurs hvor du skal oppdage deg selv og din type skjønnhet. Under selve analysen, vil vi velge passende hårfarge, sminke og tilbehør. Hvis du har lyst på en total Makeover, gir jeg deg veiledning på hvilken transformasjon som vil være best for deg.


Grunnleggende Fargeanalyse


  Den grunnleggende analysen vil vare rundt 2 timer. På begynnelsen sjekker vi ut hvilke farger du passer (vi understreker ikke bare fargetemperaturen, men også lysstyrken og fargemetning). I løpet av analysen får du mange tips på hvilke mønstre, stoff og fargekombinasjoner som vil være de beste for deg.

På den andre halvdel, bruker vi fargekart for å bestemme din fargetype (for eksempel light summer, eller deep winter), samt din søster-fargetype. På slutten sjekker vi også hvilke farger i sminke og hår som vil være de mest fordelaktige. Fargevifte


  På andre etappe av analysen, er fargekart som varer rundt 1 time. På den tiden vil vi utvikle en fargevifte som du kan ta med deg når du går og handler. Denne typen analyse går ut på at vi velger de fineste nyanser fra dine grunnleggende farger og de som utfyller disse fargene. Nå blir shopping av klær og fargekombinering bare barnemat!Lookbook og individuelle kurser


  Etter avslutning av analysen, har du fortsatt mulighet til å bestille en lookbook (en praktisk hendig guide for din utseendetype med mange bilder og inspirasjon), som jeg utvikler for deg individuelt etter ditt behov. Hvis du har lyst til å lære deg mer om sminke, tilbyr jeg individuelle kurser (dagligdags uformell sminke, eller dagligdags og festsminke), og felles gjennomgang av din sminkemappe og shoppingtur.


farge analyse kristiansand

Har du det noen ganger sånn at i noen farger blomstrer du, og i andre, uansett hvor mye sminke du påfører, ser bare sliten ut, og huden virker grå?


Bruker du mye penger på klær som du egentlig ikke kommer til å få brukt engang? 


⭣ Kler du deg hele tiden i de samme fargene og er redd for å eksperimentere med nye?


Hvis du svarte ja på en eller flere av disse spørsmålene, da er fargeanalyse en genial prosedyre for deg!